Wat zijn uw verbouwplannen?

Wat uw plannen ook zijn, structuur, een goede planning en weten waar u aan toe bent. Wie wil dat nou niet? Precies daar begint het bij.

Hieronder zie je (door op de verschillende stappen te klikken) overzichtelijk het proces in wanneer je ervoor kiest om een afspraak, offerte of uiteindelijk uw verbouwing door Bouwbedrijf H. Bos te laten uitvoeren.

Bij een vrijblijvend gesprek bespreken we graag de mogelijkheden, horen we uw wensen over bijvoorbeeld afwerking maar denken we uiteraard ook graag met u mee en vertellen wij de mogelijkheden die u wellicht nog niet voor ogen had.

Na onze afspraak gaan wij aan de slag om uw ideeën uit te werken op papier en zorgen we ervoor dat u binnen 21 dagen een offerte per mail ontvangt.

Heeft u vragen na het ontvangen van een offerte? Neem gerust contact op. 

Aanvraag

Stap 1

Maatwerk

Veel projecten vragen om specifiek maatwerk. Bouwbedrijf H. Bos is gespecialiseerd in maatwerk. Wat heeft uw project nodig?
Stuur een email

Afspraak

stap 2

Kennismaken

Wij maken graag persoonlijk kennis met u en bespreken uw wensen. De afspraak is uiteraard vrijblijvend.
Afspraak maken

Offerte

stap 3

Offerte

Na onze afspraak ontvangt u van ons een offerte (binnen 14 werkdagen) met een geldigheidsduur van 21 dagen. Zo heeft u de tijd om er rustig over na te denken.
Offerte aanvragen

Akkoord

stap 4

Akkoord

Na akkoord ontvangen we graag een getekende offerte retour en maken we samen de planning voor uw verbouwing.

Aanbetaling

stap 5

Aanbetaling

Voor uw zekerheid en die van ons vragen wij om een aanbetaling-/ termijnbetaling na akkoord op de offerte. Duidelijke afspraken zorgen ervoor dat wij blijven bestaan.

Voorbereiding

stap 6

Uitvoering

Elke project vraagt om uitstekende kwaliteit, goede kennis, jarenlange ervaring & een nette afwerking. Wij zorgen voor een goede voorbereiding.

Uitvoering

stap 8

Uitvoering

Tijdens de uitvoering zorgen wij áltijd dat de bouw er veilig en netjes bij ligt. Een container voor snelle afvoer. Eigenlijk vanzelfsprekend dat de bouw veilig en netjes wordt achter gelaten.

Evaluatie

stap 9

Evaluatie

Heldere communicatie zorgt voor duidelijke afspraken en een prettige samenwerking. Is er iets dat u kwijt wilt? Dan horen we dat graag onder het genot van een kopje koffie.

Oplevering

stap 10

Oplevering

Tijdens de oplevering maken we samen een document op over de oplevering. In dit document leggen we vast welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en of er nog eventuele gebreken zijn die hersteld moeten worden.