22 februari 2020

De meerwaarde van een aanbouw

Door je woning te gaan verbouwen heb je niet alleen een comfortabeler woonhuis voor jezelf maar creëer je ook meerwaarde voor je woning.

Er zijn veel verbouwingen die je kunt doen die zowel meerwaarde opleveren voor jezelf als voor een eventuele koper in de toekomst. Dat kan bijvoorbeeld zijn een aanbouw, dakkapel, garage, extra slaapkamer, zolderindeling of het plaatsen van zonnepanelen. Maar waarom is de beste meerwaarde dan een aanbouw? 

Met een aanbouw creëer je meer woonoppervlakte in je woning en dat is wat de meeste waarde geeft bij een taxatie van je woning of de verkoop van je woning. 

PHOTO-2020-08-15-15-43-56

Het plaatsen van een aanbouw

Ben je benieuwd wat Bouwbedrijf H. Bos kan betekenen voor het realiseren van een aanbouw bij jou thuis? In de omgeving Veenendaal, Rhenen, Ede, Amersfoort, Utrecht, Arnhem en omstreken?

Neem gerust contact op, wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met u in om te kijken wat de mogelijkheden zijn bij u thuis.  

Een tal van mogelijkheden

Er zijn talloze redenen te verzinnen waarom je een aanbouw zou willen, maar er zijn ook een talloos aantal varianten. Wil je het liefst openslaande deuren? Of kies je voor een grote schuifpui? Extra daglicht met een groot lichtkoepel? Maar dan is er nog het volgende….wil je vloerverwarming in de aanbouw? En heb je deze nog niet op de begane grond? Dan is het een overweging waard om dit meteen in één keer te laten doen samen met een aanbouw. 

 

 

Zoals je ziet, de keuze is reuze! En dat brengt ons ook meteen bij de belangrijkste nadeel van een aanbouw, namelijk; de kosten. Er zijn meerdere mogelijkheden om de kosten van een verbouwing te financieren. Wij geven graag advies, vanaf het prille begin tot een prachtig eindresultaat!

 

Bouwbedrijf H. Bos is er trots op meerdere klanten blij te hebben gemaakt met een aanbouw van hun woning. Bedankt voor het vertrouwen!